Gazete İlanı
Gazete İlanı
Gazete İlanı

Gazeteye İlan Vermenin Kolay Yolu

Gazeteye eleman ilanı, emlak ilanı, vasıta araba ilanı, kayıp ilanı, vefat ilanı, duyuru ilanı vb.
tüm ilanlarınızı aşağıdaki yollardan kolayca en hızlı şekilde ilan verebilirsiniz.
İlan Telefonu
Telefon numaralarımızdan müşteri temsilcimize ulaşarak gazetede yayınlanmasını istediğiniz ilan hakkında detaylı bilgi alabilir ve ilanınızı verebilirsiniz.
DETAY
Gazete İlan Formu
Web sitemizde yer alan ilan formundaki alanları doldurduktan sonra ilanınızı ve bilgilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Müşteri temsilciniz en kısa sürede size geri dönüş sağlayacaktır.
İLAN FORMUNA GİT
Gazete İlan E-maili
Kurumsal whatsapp hattımız üzerinden müşteri temsilcimize not bırakabilirsiniz.
Temsilcimiz çevrimiçi olduğunda mesajınızı yanıtlayacaktır.
HEMEN YAZ

İlan Formu

Web sitemizde yer alan ilan formundaki alanları doldurduktan sonra ilanınızı ve bilgilerinizi bize ulaştırabilirsiniz.
Müşteri temsilciniz en kısa sürede size geri dönüş sağlayacaktır.
Adı Soyadı

E-posta

Telefon

İlan Metni

Gazete Seçin(CTRL+Click)

İlan Konusu

Bölge
Güvenlik Kod: 4632    

Gazeteye İlan Vermek

Her türlü ölüm, taziye, doktora teşekkür, anma, genel kurul ilanları eleman ilanı verme işlemleridir. Duyuru ilanlarının yanı sıra; gazeteye eleman ilanı verme, gazeteye nüfus cüzdanı, ehliyet, personel kimlik kartı kayıp zayi yitik ilanı verme işlemleri, firmanızın gazete ilanlarını ürün tanıtımlarında, oto, konut ev, arsa, işyeri, eşya satmak veya almak istediğinizde ilan servisimize gazete ilanlarınızı verebilirsiniz. Her gün Türkiye’nin her ilinden Hürriyet, Sabah, Posta, Milliyet gazetelerine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyük illerin yanı sıra diğer illerede gazete ilanlarını yazdırabilirsiniz. Mail, faks yada telefonla gazete ilanlarınızı ajansımıza gönderebilirsiniz. İsterseniz ertesi gün gazete ilanınızı ilan gazetelerinde yayınlayabiliriz.

Ana faaliyet konusu gazete reklam ve ilancılığı olan şirketimiz, 20 yılı aşkın zamandır, sektörde faaliyette olup, gazete ilanı verme işlemlerini internet ortamına da taşımıştır. Bu sayede hem Türkiye’den hem de yurt dışından gazete ilanlarını sorunsuz olarak gazetelerde ilanlarınızı yayınlattırmaktadır. Ankara baskısı, İstanbul baskısı, Avrupa baskısı, İzmir baskısı, Akdeniz baskısı, Adana baskısı ya da tüm Türkiye’de çerçeveli (tam sayfa- yarım sayfa- çeyrek sayfa ilan) olabileceği gibi, ilan gazetesi Seri ilan şeklinde de Hürriyet ilan servisi, Posta ilan servisi, Milliyet ilan servisi, Sabah ilan servisi olarak ajans hizmeti verilir ve gazete ilanınız uygun görülen gazetelerde ilan yayınlanır.

İlanlarınızın sonuna yada uygun gördüğünüz bir yerine; il, ilçe yada semt yazdırmanız gazete ilanından size geri dönüşümü arttırır. Eklediğiniz il, ilçe ve semt isimleri gazete ilanınızın diğer ilanlardan farklı olarak, kişilerin sizleri tercih etmesini ve aramasını sağlamaktadır. Gazete ilanlarınızda baskı bölgesi önemlidir ve dikkat edilmesi gerekir. Türkiye Geneli baskısı verilen tüm ilanlar tüm Türkiye'de yayınlanacağından dolayı bir çok kişiye hitap etmektedir. Ayrıca ilanlarınızda punto, yani başlık, alt üst çizgi kullanmak ve sarı kutu ya da gri kutulu bir ilan vermek ilanınızın hem görselliğini, hem de ilgi çekmesini sağlayacağı için daha çok kitleye hitap edecektir.
Seri ilanlar; Doktor Hemşire aranıyor ilanlarından, bahçıvan aranıyor ilanlarına, Sekreter ilanlarından Mühendis ilanlarına, otomobil araba ilanlarından, yat, tekne deniz araçları veya iş makinası, operatör ilanlarına, yazlık ilanlarından, devremülk ilanlarına, evcil hayvan satılık ilanından, kimlik kayıp, diploma kayıp ilanlarına kadar geniş çapta etkinliği olan gazete seri ilan sayfalarına.

Çerçeveli ilanlar; Sektörel bazda şirket veya firma ölçeğinde arzı yapılan ürün marka, kampanya organizasyon, hizmetler ile alakalı tanıtıcı ve aynı zamanda duyuru amacı taşıyan gazete ilanları ebatlı olarak yayınlanabilir. Ekonomi sayfalarından spor sayfalarına, 2.3. Sayfa yada arka kapakda yayınlanabilmektedir.

Gazete arası insert dağıtımı; el broşürü dağıtımı, katalog dağıtımı, hafta içi veya hafta sonu gazetelerin içinde dağıttırmak üzere bir iki sayfalık yada çoklu sayfalarda gazete içerisinde dağıtılabilir.

Genel kurul ilanları; Anonim şirket, vakıf, dernek, sendika, federasyon, konfederasyon kongre ilanları, bilanço, gelir tablosu, şirket duyurusu veya kamuoyu duyurusu ilanlarını gazetelerde yayınlanma işlemleri.

Gazeteye Vefat ilanları; Taziye ilanı, Vefat ilanı, Anma ilanı, aynı manada olan sosyal ilanlar gazetelerin ilan sayfalarında pratik olarak yayınlanmaktadır.

Gazete Kayıp, Zayii ilanları; okul öğrenci kimliğinden, diplomaya, nüfus cüzdanından, ehliyete, pasaport kayıp ilanından, çek veya senetlere, fatura kayıp, irsaliye kayıp, resmi evraklar, vergi levhası kayıp, yazar kasa ruhsatı zayi ilanına varan cinsi ve adı ne olursa olsun her türde kimlik veya kıymetli evrakın kaybolma, çalınma, yıpranma nedenleri ile yayınlanan gazete kayıp ilanları, zayi sütunu başlığında seri ilan sayfalarına, güvenli, ekonomik, kolayca ilan verebilmeniz için web sitemiz de, zayi kayıp ilan örneklerine de bakabileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir. ilangazetesi ilangazeteleri ilan gazetesi ilan gazeteleri gazete ilanları.

Sitemiz içerisinde gazete ilanları örneklerine kolayca ulaşabilirsiniz. Metin destekli içerik sağlayabilecek, gazete reklamları fiyatları hakkında bilgi edinebileceksiniz. İsterseniz beklemeden Türkiye’nin her ilinden alan kodu çevirmeden şehir içi fiyatıyla 0312 309 40 07 nolu kurumsal telefon numaramızı arayabilir, müşteri temsilcilerimizden ayrıntılı ve teknik bilgi alabilirsiniz.
İlanınızın niteliği ne olursa olsun gazetelerde uygun sütunlar vardır, iş makinası satmak, işyeri kiralamak, konut kiralamak için, kayıp - zayi - yitik ilanlarınızı (kaybolan tüm evraklarınız da şahsi emniyetiniz için) gazetelere tüm Türkiye’de yayınlanacak şekilde ilan verebilir ya da Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Akdeniz, Ege bölgelerinden seçim yaparak istediğiniz gazetede ilanınızı yayınlatabilirsiniz. (Hürriyet, Sabah, Milliyet, Posta)
Gazete ilan ajansımıza personel, eleman, oto, araba, vasıta, emlak, konut, işyeri, arsa satılık veya kiralık, zayi - kayıp - yitik, duyuru, teşekkür, vefat, sosyal, anma, mevlit ilanlarını kolayca verebilirsiniz.

- Gazete İlanını vermek için saat kaça kadar aramamız gerekir? Ne zaman yayınlanmaya başlar? Ankara Baskısı ilanlarınızı saat 17:00′a kadar, İstanbul Baskısı ilanlarınızı saat 18:00′a kadar, Türkiye geneli ve diğer bölgesel seri ilanlarınızı ise saat 13:00′a kadar verebilirsiniz. (bazı gazetelerde yayın saatleri değişkenlik gösterebilir.)

- Gazetede ilanlar neye göre sıralanır ve yayınlanır? Gazeteye verdiğiniz Seri ilanlarınızın gazetede alfabetik olarak alt alta A’dan Z’ye sıralanmaktadır. Sayfanın dizilimi bilgisayar ortamında yapıldığından sayfa dizgisine müdahale edilemez.

- Gazeteye vereceğim ilan reklam için tasarım bedeli öder miyim? Gazetelerin seri ilan sayfaları, ekonomi sayfaları, Ankara Eki, İstanbul Eki, Kelebek Eki, İnsan Kaynakları Eki, Günaydın Eki ve Diğer gazetelerin Bölgesel ve Türkiye geneli yayınlatacağınız ticari amaçlı gazete sayfalarında yayınlanacak ilanınız; profesyonel grafik ekibimiz tarafından ücretsiz olarak tasarımı yapılmaktadır.

Daha fazla sorunun cevabı için lütfen tıklayın.